Takstmann Oslo

Her fínner du en byggekyndig takstmann i Oslo.

Takstmann Oslo
EIERSKIFTERAPPORTAleksander Ekerby
LES OM RAPPORTENRING 996 44 156
VINTERBRO
Kim Nordvang
Kim NordvangOle Hermann Krefting
RING 934 94 667RING 934 62 623
OSLOOSLO
Are ViggenEspen Eilertsen
RING 976 78 073RING 971 38 866
HASLUMDAL

Dersom du har behov for en takstmann i Oslo er det veldig viktig at din takstmann er byggekyndig. Takstmann er ikke en beskyttet tittel, derfor finnes det mange takstmenn som ikke er byggekyndige. Av og til kan man se titler som takstfullmektig, takstingeniør, takstøkonom, etc. Altså flotte akademiske titler som kombineres med ordet takst. Det er et varsel du bør ta på alvor. En takstmann er en takstmann. En byggekyndig takstmann var det mange av tidligere inntil «takstmenn» begynte å pynte på titler.

En takstmann fra Byggmestrenes Takseringsforbund er din fagmann-garanti.

BMTFs Eierskifterapport™

Dersom du skal selge bolig har du behov for en nøyaktig og grundig tilstandsrapport. Når en takstmann fra BMTF utfører en Eierskifterapport™ for deg, da er du så sikker som det går an å være. Alle som er BMTF takstmann i Oslo, Bærum, Asker, Lillestrøm eller Drammen kan levere en Eierskifterapport og er garantert en fagmann.

BMTFs Eierskifterapport™ er den eneste tilstandsrapporten som har et eget faglig rammeverk. Det er en trygghet for deg som selger og for deg som kjøper bolig. Det faglige rammeverket bak en Eierskifterapport™ betyr at takstmannen kan ikke jukse, eller fraskrive seg ansvar. Det betyr også at du seom leser rapporten er i stand til å kvalitetssikre jobben som takstmannen har gjort ved å lese hvert undersøkelsespunkt. Der står det hva takstmannen har gjort.

Takstmann i Oslo som kan sin verditakst

For en lokalkjent byggekyndig takstmann er det mange faktorer å tenke på når man skal lage en nøyaktig verditakst, blant annet:

Tomteverdien, bestemmes stort sett ut i fra omgivelsene.

  • Tomtestørrelsen
  • Boligens størrelse
  • Byggeår
  • Oppgraderinger/ tilbygg/ påbygg
  • Vedlikehold
  • En generell teknisk tilstand*

Dersom du trenger en verditakst på din bolig av en eller annen grunn kan du se litt mer på denne siden som handler om verditakst fra en BMTF takstmann.

Skadetakst fra en takstmann i Oslo

En takstmann på denne siden kan utføre praktisk talt alle typer rapporter, inkludert skadetakst. Det viktigste ved valg av en skadetakstmann er at han er byggekyndig, det vil si at han har jobbet med boligbygging og reperasjoner av boliger. Et annet viktig moment er at han er objektiv og lytter til deg som den skadelidte. Det er ingen som kjenner boligen bedre enn deg. Husk at en takstmann fra et forsikringsselskap er ikke din takstmann. Han jobber som regel for et forsikringsselskap.

Har du behov for en takstmann i Kristiansand eller omegn kan vi anbefale å ta en titt på denne siden.